![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest mozliwosc synchronizowania plikow w widoku FTP w Aptana 3?
Mam na mysli, jezeli struktura katalogowa strony jest identyczna na serwerze,to gdy przelaczam (przechodzenie) sie miedzy folderami, przelaczaja sie rowniez katalogi na serwerze. Czy w Aptana 3 jest to mozliwe? Takie rozwiazanie istnieje w wiekszosci klientow FTP, chociazby FireFTP dla Firefox'a -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to znaczy, że katalogi na serwerze się przełączają?
Mógłbyś jaśniej to opisać? ![]() -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam strukture:
/app /app/img /app/files /app/css Na serwerze i na localu. W kliencie FTP wysylam poszczegolne pliki z poszczegolnych katalogow i meczace jest przelaczanie sie miedzy katalogami. W FireFTP dla Firefox'a istnieje mozliwosc wlaczenia synchronizacji struktury katalogowej, tzn. jak przechodze miedzy katalogami, to w oknie folderow na serwerze jest takze atomatyczne przechodzenie... -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam strukture: /app /app/img /app/files /app/css Na serwerze i na localu. W kliencie FTP wysylam poszczegolne pliki z poszczegolnych katalogow i meczace jest przelaczanie sie miedzy katalogami. W FireFTP dla Firefox'a istnieje mozliwosc wlaczenia synchronizacji struktury katalogowej, tzn. jak przechodze miedzy katalogami, to w oknie folderow na serwerze jest takze atomatyczne przechodzenie... Nie spotkałem się w Aptanie z czymś takim niestety - dlatego, że najczęściej pracuję na serwerze i korzystam z FTP Aptany do wszystkiego, włącznie z przerzucaniem plików. -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:33 |