![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
piszę mały kod, który będzie mi zapisywał dane do pliku przy każdym kroku pętli. Oto kawałek kodu za to odpowiadający: Od razu mówię, że próbowałem wszelkich schematów kodu zapisywania do pliku jakie znalazłem. Problem polega na tym, że przy odpalaniu pliku przez przeglądarkę wszystko jest w porządku, ale kiedy plik uruchamiam przez wiersz poleceń w Windowsie (cmd.exe), to nie dzieje się z plikiem nic. Co mogę zrobić, żeby kod działał w drugim przypadku? Zależy mi tylko na nim, nie mam zamiaru uruchamiać skryptu przez przeglądarkę. Z góry dziękuję, Samik #EDIT: Ścieżka była zła. Przepraszam za zaśmiecanie forum. ![]() Ten post edytował Samik 28.06.2011, 15:03:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Czy włączyłeś PEŁNE raportowanie błędów? I czy na pewno jesteś we właściwje ścieżce roboczej?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owszem, raportowanie mam włączone, jest czysto. A ścieżka dobra jest, poza tym skoro przez www wszystko działa i się zapisuje to dobra być chyba musi.
#EDIT: Racja, ścieżka była zła. Przepraszam za zaśmiecanie forum. ![]() Ten post edytował Samik 28.06.2011, 15:03:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:37 |