![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie ponieważ męczę się z wygeneroawniem pdf. a mianowicie chciałbym aby po kliknieciu na funkcję i pobranej zwarości która znajduje się w zmiennej content przesłało ajaxem do serwera i zwróciło mi pdf. Zawartość którą wysyłam jest poprawna i generują się jakieś slaczki z pdf ale nie ma czegoś takie go jak zapisz albo co w tym stylu. Czy któryś z kolegów wie jak ten problem rozwiązać, jeśli tak to proszę o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a mianowicie chciałbym aby po kliknieciu na funkcję i pobranej zwarości która znajduje się w zmiennej content przesłało ajaxem do serwera i zwróciło mi pdf. Nie ma takiej możliwości. Zapisz PDF do pliku, na serwerze i przekieruj klienta na URL do niego. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzięki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 4 Dołączył: 27.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to nie ma możliwości? Jest.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:02 |