![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z zatwierdzeniem formularza po walidacji. Trochę kombinowałem ale w końcu sam się pogubiłem więc proszę Was o pomoc
![]() To mój kod:
Wg. IE błąd jest w 4 linii, że niby coś nie jest obsługiwane. Niestety jestem lamą w jQuery i nie dam rady tego sam ogarnąć. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat $("#loginForm").ajaxSubmit(); A masz załączoną bibliotekę AJAX ? -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaki błąd ci zwraca??
sprawdź sobie to firebugiem -> do takich rzeczy bez niego ani rusz. Polecam zmianę pluginu, też używałem jquery validate jednak jquery ValidationEngine jest dużo prostszy, estetyczniejszy i oferuje dużo więcej możliwości. Tobie chodzi o zwykłe zatwierdzenie formularza po validacji czy chcesz przy validacji ok przesłać jego dane ajaksem? Cytat A masz załączoną bibliotekę AJAX ? ![]() ![]() jaka biblioteka ajaxa? link do jquery i link do pluginu jqery validate i to wszystko Ten post edytował pablo_83 27.06.2011, 20:48:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świetnie prezentuje się ten ValidationEngine, dziękuje za info, bardzo podoba mi się ta biblioteka.
Czy jest możliwość sprawdzenia za pomocą ValidationEngine czy podany mail w rejestracji znajduje się już w bazie danych? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 01:12 |