![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przyjmijmy że w tabeli linki są pozycje:
------------------------------- -ID--NAZWA--KATEGORIA- -1-----SW---------Lubię----- -2-----DE----------Moje----- -3-----SU--------Kolejna---- -4-----BA--------Znajomi--- -5-----DA--------Znajomi--- ------------------------------- Kod php jest następujący:
Efekt widoczny w przeglądarce: Kolejna SU Lubię SE Moje DE Znajomi BA Znajomi DA Wygląda, że jest ok, ale podwójnie jest wypisana kategoria Znajomi, co tyczy się też reszty kategorii gdyby było w nich więcej niż jeda nazwa. Chodzi mi o to aby wyświetlane było w ten sposób: Kolejna SU Lubię SE Moje DE Znajomi BA DA Zna ktoś rozwiązanie ? W php jestem początkujący, męczę się 2 godziny, dlatego napisałem tutaj ![]() ![]() -------------------- Sklep Komputerowy - llllllllllllllllllll 95% Nowy serwis sik.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos w tym guscie tak mi sie widzi -------------------- Windsurfing -> way of my life !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu nie chodzi o zapytanie a o posortowanie w samym php.
Spróbuj tak. PS. "& #33;" - zamień to na wykrzyknik. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prezesa odpowiedzi nie testowalem ale BzikOS podal prawidlowe rozwiazanie ktore dziala na 100% bo chwilkę zanim wszedłem zobaczyć to kumpel mi ulozyl taki sam kod ktory działa
![]() DZIEKI ZA SZYBKĄ ODPOWIEDZ ![]() -------------------- Sklep Komputerowy - llllllllllllllllllll 95% Nowy serwis sik.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:52 |