![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siema, mam strasznie śmieszny problem. CSS na localu z plikami wyświetla się dobrze, po wrzuceniu na serwer rozwala. Myślałem że to coś z css'em, sciagam z serwera pliki. Wyświetla dobrze, wrzucam z powrotem, odświeżam. Znów to samo. Normalnie jakieś duchy czy coś, jeśli chodzi o hosting nie jest darmowy, reklam żadnych nie dokleja i pierwszy raz się z czymś takim spotkałem (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
content i podmenu floatują się wzajemnie Dodam że serwer jest ten sam, tylko domena inna ;V Firefox OK Opera OK Chrome OK Safari OK Jeżeli ktoś ma starszego ie 7 lub 8 i był by uprzejmy zrobić prt src, był bym również bardzo wdzięczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Przy tym by nawet Hitchcock wymiękł (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) // Rozwiązanie IE może ustawiać tryb zgodności dla wcześniejszych jej odpowiedniczek, dlatego każda strona ma przypisany inny tryb i w zależności od zmiany strona może wyświetlać się inaczej na różnych domenach. Ten post edytował Rewil 27.06.2011, 20:46:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:38 |