![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2010 Skąd: Kutno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
dawno tutaj nie zaglądałem - pewnie stuknie już z 2. lata ![]() Na imię mi Mateusz, jestem grafikiem komputerowym (webmasterem) oraz programista (o ile można to tak nazwać) xHTML-a. --------------------------------------------- Jestem w trakcie kończenia prac nad stroną dla Klubu Honorowych Dawców Krwi, grafika skończona - szablon pocięty do xHTML-a w DIV-ach. Poszukuję kodu php, po wklejeniu którego w sekcje content (miejsce gdzie znajdują się informacje - "treść") będzie mi tam wyświetlać zewnętrzny plik html (miałem kiedyś takowy kod - niestety po formacie zapadł w niepamięć). Ważne jest dla mnie aby pliki importowane w miejsce wklejonego kodu mogły być podpięte pod style .css (w kodzie który posiadałem w/w pliki nie mogły mieć sekcji head). Serdecznie proszę o pomoc - temat jest dla mnie bardzo ważny. Pozdrawiam serdecznie. Ten post edytował ramzesu 26.06.2011, 16:23:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:59 |