![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanko. Jesli chce pobrac jakieś ID z linku, to używam: Jak pobrać fragment tekstu? Chce zrobic wyświetlanie według kategorii, więc po kliknieciu w dana kat. chce pobrac jej nazwe i wyswietlic obiekty ktore maja przypisana dana kategorie. Myslalem jeszcze nad zapisaniem do zmiennej nazwy kategorii, ktora sie klikło, ale to też jakos mi nie wyszło.;/ Pozdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie tak samo zrobić jak pobierasz ID? Ponadto w bazie na pewno każda kategoria ma swoje ID, więc wg ID wyszukuj.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam w bazie
oferta i kategorie w ofercie sa wpisy, i kazdy ma przydzielona kategorie a w kategoriach sa nazwy kat. i ich ID. Pomyslalem, ze wyciagne pierw nazwe z ID, zapisze do zmiennej a nastepnie wyswietle obiekty, ktore maja kategorie wyciagnieta z ID. I mam cos takiego:
Ale nie działa. Jak to zrobić? Tak samo jak pobieram ID nie działa. Ten post edytował bezimienny997 26.06.2011, 14:30:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:27 |