![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Piszę sobie faq i tak zastanawiam się, o co może pytać użytkownik wchodząc na stronę nie umożliwiającą rejestracji? Chodzi mi o funkcjonowanie strony, czyli pytania typu: mozna sie zareklamować? Jak działa szukajka itd. Moglibyście podsunąć jakieś przykładowe pytania? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny Pozdrawiam ![]() Ten post edytował Pcbecaw 24.06.2011, 19:19:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co piszesz FAQ skoro nie ma sensownych zagadnień o które można pytać?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są, bo kilka przychodziło od razu, ale skoro już zacząłem to pisać to chciałbym rozszerzyć trochę ten dział.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak Ci się pojawią 3 - 4 maile na ten sam temat w ciągu roku to możesz rozważyć dodanie odpowiedzi do takiego FAQ. Po co chcesz tam coś na siłę wpychać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Sam pomyśl... Co oznacza ten skrót?
Frequently Asked Questions -> Często zadawane pytania Innymi słowy dział wisi pusty do czasu aż pewne rzeczy nie zaczynają się powtarzać coraz częściej ![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na czas zapełnienia listy możesz użyć -> help zamiast faq
![]() -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:41 |