![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-illuminati- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Czy da się za pomocą tylko CSS uzyskać efekt obrazków w obiciu lustrzanym powtarzanym co drugi raz? A dokładniej to załóżmy że mam obrazek wyglądający jak to: >)>)>) . Chciałbym aby na stronie wyświetlał się jako tło diva ale w taki sposób: (<(<(>)>)>(<(<>)>)[/b]Czyli raz normalnie a raz w odbiciu lustrzanym, znów normalnie, znów lustrzanie itd. Jest to możliwe? Jest w ogóle możliwe w CSSie zrobić odbicie lustrzane jakiegoś obrazka w pionie lub poziomie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ja bym polecał zainteresować się html5 i canvas.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca do tematu, ale jeżeli chodzi Ci o dość popularne tło - pattern, zajrzyj TU - poniżej masz również source kod, który mógłby Ci się przydać.
Pozdr. -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:01 |