![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak powszechnie wiadomo wy wszystko wiecie lepiej i w ogóle
także może ktoś pomoże i odpowie Czy około 2500 zł netto miesięcznie( umowa o dzieło ) wynagrodzenia dla średniego/młodszego programisty w Warszawie to dużo czy mało ? jak średniego ? nie wiem z rocznym doświadczeniem ? który pewnie więcej się uczy niż działa nie chcecie się chwalić ile swoim pracownikom płacicie ok, załóżcie lewe konto i skrobnicie posta albo wy pracownicy minimal pochwalcie się za jaką minimalną, ale godną stawkę chcielibyście pracować dzięki za odpowiedzi na temat
Powód edycji: [thek]: Myślę, że Hydepark to odpowiedniejszy dział niż Giełda ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram takie tematy. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 2 Dołączył: 9.09.2006 Skąd: Londyn/Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okresl wiedze osoby, ktorej zarobki mamy okreslic, bo "sredni/mlodszy" moze znaczcyc bardzo wiele i jest jedynie wzglednym okresleniem w danej organizacji.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do thek, w hydeparku jest mały ruch i nie zaglądają tu osoby od których oczekiwałem odpowiedzi
średnie, hmm nie wiem zna podstawy coś tam sam dłubie ale nie robi tego tak szybko jak koleś z 5 letnim doświadczeniem |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zna podstawy i coś tam sam dłubie to gimnazjalista/licealista/student a nie osoba nadająca się do pracy.
0zł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 1 Dołączył: 10.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zna podstawy i coś tam sam dłubie to gimnazjalista/licealista/student a nie osoba nadająca się do pracy. muszę się zgodzić, ale ja nadal uważam że ja znam podstawy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) i sie nie porownuje do b. dobrych programistow. Choć w robocie są zadowoleni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mialem nie wchodzic na forum w weekend no ale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wracaja do tematu: wszystko zalezy od tego co on potrafi co robił, za podstawy (takie umozliwijace w miare logiczne tworzenie aplikacji, ale w robocie bedzie musial sie duzo uczyc to wlasnie kolo 2.5k / mc moim zdaniem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował Hpsi+ 23.06.2011, 22:46:56 |
|
|
![]()
|
|
jeśli ktoś daje w ogłoszeniu młodszy programista czegoś tam
to musi się liczyć z tym ze będą zgłaszać się ludzie z małym doświadczeniem który będą się musieli sporo nauczyć, a nie tacy co po 8 godzin dziennie przez 10 lat obcowali z phpem, bo ci powinni zgłaszać sie na starszego i ogólnie można wyznaczyć 3 poziomy młodszy p. programista starszy p. ile młodszemu zapłacić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:22 |