![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich,
chciałbym pomóc mojemu przyjacielowi w aktualizowaniu strony firmowej. Strona ma zainstalowany CMS jednak przy próbie dodawania nowego przedmiotu nie ma żadnej akcji przedmiot się nie pojawia, przypuszczam że coś jest nie tak ze skryptem. KOD. podaje tutaj http://wklej.org/id/550348/ Bardzo proszę o pomoc nie wiem od czego zacząć a z człowiekiem który się tym zajmował nie ma kontaktu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2004 Skąd: Glogau/Breslau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym pomóc mojemu przyjacielowi w aktualizowaniu strony firmowej. (...) KOD. podaje tutaj http://wklej.org/id/550348/ Bardzo proszę o pomoc nie wiem od czego zacząć (...) od zatrudnienia profesjonalisty. tamten kod to sodomia i gomoria. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mamy ograniczony budżet - miałem nadzieję że profesjonalistów znajdę na forum z niewielką pomocą sobie poradzę
kod wymaga optymalizacji doszedłem do tego że błąd leży w id='Nr_kat' jeśli wywalimy ów id przedmiot się zapisuje. Czy znajdę jakiegoś profesjonalistę chcącego pomóc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up2 Sodoma i gomora
![]() $_POST["Nr_kat"] Lepiej zapisywać $_POST['Nr_kat'] Może dlatego nie działa ![]() Ten post edytował drozdii07 21.06.2011, 17:14:06 -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2004 Skąd: Glogau/Breslau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mamy ograniczony budżet - miałem nadzieję że profesjonalistów znajdę na forum z niewielką pomocą sobie poradzę kod wymaga optymalizacji doszedłem do tego że błąd leży w id='Nr_kat' jeśli wywalimy ów id przedmiot się zapisuje. Czy znajdę jakiegoś profesjonalistę chcącego pomóc. Używanie tamtego CMSa to proszenie się o kłopoty. Kod jest zły, dziurawy, niebezpieczny, a Bóg raczy wiedzieć, co się w innych plikach kryje. Sodoma i gomora ![]() Wiem jak to się pisze:] Cytowałem Panią Frał, a nie ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim pokaż więcej kodu, pokaż formularz i opisz strukturę bazy. A kody wklejaj w boxach BBCode a nie na wklej.org.
Owszem ten kawałek kodu jest masakryczny, niezabezpieczony i w ogóle napisany z nieodpowiednim podejściem, ale to nie znaczy, że nie można go poprawić. Pytanie tylko czy znasz się na php chociaż trochę. Jeśli nie to nie oczekuj ani gotowców ani, że będziemy robić za parser. My tu pomagamy a nie odwalamy brudną robotę za kogoś. $_POST["Nr_kat"] Lepiej zapisywać $_POST['Nr_kat'] Może dlatego nie działa This is bullshit ![]() ![]() -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Pytanie tylko czy znasz się na php chociaż trochę. Jeśli nie to nie oczekuj ani gotowców ani, że będziemy robić za parser. My tu pomagamy a nie odwalamy brudną robotę za kogoś. Jak ktoś uważa warunek w zapytaniu do bazy za błąd w skrypcie, a tu: http://wklej.org/id/550348/ nie dostrzega braku jakiegokolwiek filtrowania, to jak może znać się na php? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:01 |