![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję skryptu forum i strony, aby połączyć to w jedno logowanie. Może powiem jaki efekt chciałbym uzyskać, na stronie głównej chciałbym newsy, na samej górze nad newsami kilka najnowszych tematów na forum, które będzie zainstalowanie na podstronie strona.pl/forum/, natomiast na stronie głównej żeby można było zalogować się na to konto i dodawać komentarze do galerii i pisać w shoutboxie(pod tym samym nickiem bez konieczności podwójnej rejestracji). Generalnie chodzi oto, że forum będzie na podstronie, a na stronie głównej użytkownicy będą wykorzystywali te konta z forum do galerii i shoutbox'a oraz będą widzieli najnowsze tematy. Jaki skrypt forum i skrypt stronki(nie chcę php-fusion) można w taki sposób wykorzystać, dodam też, że chciałbym, aby forum miało możliwość(przy rejestracji) akceptacji dostawania e-maili od administracji portalu. Mam nadzieje, że nie zagmatwałem za bardzo. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpBB z jakimś "portal-modem"?
Np. takim jak w by przemo jest. -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jeszcze jakieś inne rozwiązanie? Masz jakiegoś linka do tego portal-modu? Ja trawiłem tylko do jakiegoś z 2004, który podejrzewam, że jest już przestarzały.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:55 |