![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym poddać waszej ocenie portal internetowy który własnie pisze: TwojDoktor.info Na portalu aktualnie dostępne są: -Autorskie forum internetowe -Artykuły -Rejestracja/Logowanie Proszę o ocenę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Już 23 błędy w kodzie html.Co będzie dalej?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje spostrzeżenia:
[-] Za niebiesko, jak dla mnie [-] Ramka po prawej - za mały odstęp na dole pomiędzy ramką i tekstem [b.o] - class="zarejestruj" - jak dobrze iwdzę, jest to jedyny taki element, zastosowałbym tutaj unikalne id [b.o] - do artykułów dobrze mieć system komentarzy [+] wszystkie ustawienia w CSS - to naprawdę na duzy plus @kujawska, juz to przerabialiśmy... To, że ktos ocenił twą stronę prawdziwie, w końcu sam(a) prosiłeś(aś), nie znaczy, ze masz być złośliwy(a) @EDIT: Jeszcze jedno - czy tylko ja widzę tu post nieumieszczony na swoim miejscu? - http://twojdoktor.info/pokaz_temat.php?id_...&id_forum=4 Ten post edytował mat-bi 19.06.2011, 17:19:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może usuń tą niebieską poświatę z pana doktora po prawej a powinno być lepiej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
@kujawska, juz to przerabialiśmy... To, że ktos ocenił twą stronę prawdziwie, w końcu sam(a) prosiłeś(aś), nie znaczy, ze masz być złośliwy(a)
Mnie opiniujesz czy Mylek? Id jest z natury rzeczy unikalne. Rewanż taki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Mylek, wystarczyło trochę pospamić automatyzeranu, żeby wysypać całą stronę i teraz nie działa. Ten post edytował pyro 19.06.2011, 17:57:58 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za ocenę
![]() Pyro to ty tak spamiłeś użytkowników? Mógłbyś mi podpowiedzieć jak obszedłeś to ze zakładałeś konta na tym samym mailu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie filtrowałeś poprawnie pola z e-mailem.
Załóż jakiś filtr antyspamowy (np. ogranicznik czasowy), bo wystarczy, że ktoś założy jedno konto i może pozbyć się całej strony ![]() A tak nawiasem... ![]() ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uuuuu
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No to muszę trochę popracować nad zabezpieczeniami na stronie
![]() Ale dzięki za wytknięcie błędów ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecałbym zmienić to rozwijane menu, nie wygląda jakoś szczególnie super. ;p
@kujawska, cała strona może być na klasach, no i co z tego? -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:59 |