![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 6.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, chciałem Wam przedstawić stronę dla wymyślonej firmy kurierskiej wykonaną w HTML i CSS. Jest tylko jedna podstrona, ponieważ inne nie będą się dużo różniły - jedynie tekst w content-cie będzie inaczej ułożony.
![]() Zobacz Post Police |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
góra jak najbardziej ok, CZCIONKA! -> użyłeś niestandardowej, dlatego wszystko jest napisane Times New Romanem, wygląda niestety beznadziejnie, zrób coś z tym
![]() stopka całkiem nie pasuje do reszty, to tyle ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie jest ładnie
![]() ![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 6.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje wszystiim za oceny! postaram sie uniknac tych bledow nastepnym razem
![]() Edit: mlawnik - u mnie mnie nie ma zadnej takiej Przerwy... Jakiej uzywasz przegladarki i na jakim systemie Pracujesz? Musze sie dowiedziec dlaczego tak sie stalo i jak to naprawic. Ten post edytował jacked 19.06.2011, 13:37:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
30 błędów w kodzie html.Chyba,że to jakiś inny język.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Typografia leży i kwiczy, specjalnie dla Ciebie kilka linków z tajnej kolekcji:
http://net.tutsplus.com/tutorials/html-css...web-typography/ http://net.tutsplus.com/tag/typography/ Kolorystyka ładna, chociaż menu mi się nie podoba, za dużo się nad tymi połyskującymi przyciskami nie napracowałeś co? Dodaj coś od siebie bo wyglądają jak żywcem wzięte z tutoriala dla początkujących. -------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kujawska To twój drugi temat w którym widzę xx błędów kodzie html
![]() ![]() Ten post edytował drozdii07 19.06.2011, 18:44:22 -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dużo -,- Chodzi mi o to, że nie napiszesz czegoś normalnego tylko wyjeżdżasz z błędami z walidatora.. Sprawdź sobie np. Facebooka, też im napiszesz, że mają błędy ?
-------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Nie kłóćcie się w moim temacie
![]() ![]() Cypherku - dzięki za linki poczytam. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@jacked
Google Chrome 12.0.742.91 + Ubuntu 10.04 LTS (upgrade z 8.04, bo support się skończył ![]() A ten screenshot to nie wiem na czym był robiony, bo go robi ta aplikacja bounceapp. Popatrz sobie na stronę @kujawska, mistrzostwo ![]() Do modów: Przepraszam, nie mam ochoty na kolejne 10% za znęcanie się nad użyszkodnikiem, ale noż normalnie... Pozdro -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
posłuchajcie cfaniaczki.
dostaliscie warny za znacanie sie nie na trollu a na normalnym użytkowniku. Prosiłem aby zaprzestać - nie posłuchaliście się dalej prowadziliście bezsensowne nomologii ... a teraz jeszcze robicie tutaj za pokrzywdzonych. Widać nauka w postaci Warnów poszła w błoto. Może kolejne +10% da do myślenia - na zaś, na przyszłość. @konole: i nie proś mnie na PW abym już dał -10%. Po przeczytaniu tych żali mam ochotę dać Ci +50%. Jako nauczkę.
Powód edycji: [itsme]: poprowa nicka z konsole na konole
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jak już sie do mnie zwracasz, to napisz poprawnie mój nick. Currently couldnt care less.
Ten post edytował konole 21.06.2011, 14:04:52 |
|
|
![]()
|
|
Proponuję,żeby konole juniorek webdeveloperek ocenił pewną "agencję interaktywną zlokalizowaną w samym centrum Warszawy" usiłującą produkować śmieci internetowe(52 Errors, 69 warnings na start)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
A ja proponuję, by dogryzanie sobie w tematach odłożyliście wszyscy i ochłonęliście. To ostatnie ostrzeżenie. Znów ktoś podejmie dogryzanie sobie to od razu dostanie 10%, a ten kto odpowie na złośliwość, dodatkowo gratisem jeszcze 10% i każdy kolejny post z dogryzkami w tym wątku to dodatkowe 10% będzie. lawinowo 10%, 20%, 30% i tak dalej... Byście się nauczyli w końcu nie pisać zaczepek i na nie nie odpowiadać.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 24 Dołączył: 21.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Proponuję,żeby konole juniorek webdeveloperek ocenił pewną "agencję interaktywną zlokalizowaną w samym centrum Warszawy" usiłującą produkować śmieci internetowe(52 Errors, 69 warnings na start) Ale przynajmniej sa ladne dla oka, a twoja strona wyglada jakby ci sie pies zesral na ekran...vide Temat: Strona firmowa EDIT: @Thek: Przynajmniej potrafie wyrazic to co mysle, a nie napier**** spam w kazdym temacie, zeby sie "subtelnie" odegrac....dzieki za te 20%, mozesz dolozyc kolejne - ot taka moja natura, mowie/pisze to co mysle, czego niektorym najwyrazniej brakuje ![]() EDIT: @lepmajster: To forum publiczne i pewien poziom kultury wypowiedzi powinien być utrzymany. Mogłeś napisać bez chamskich tekstów, ale "lepiej" jechać po bandzie. Byś nie wyskoczył z psem to by wtedy tylko 10% było za dogryzanie (co wyraźnie zaznaczyłem, w poście mającym zakończyć Waszą pyskówkę), a tak masz 20%, czyli tyle ile dostanie osoba, która na Twój post odpowie teraz jakimś krzywym tekstem. EDIT2: @Thek - moze i przesadzilem - masz racje, tak czy siak nie mam pretensji do Ciebie, bo wiedzialem co czynie i czym to grozi ![]() Za swoj poziom, a raczej jego brak - przepraszam, ale musialem to napisac, bo ten/ta kujawska zaczyna irytowac :/ Ten post edytował lepmajster 23.06.2011, 00:50:31
Powód edycji: [thek]: 10% zgodnie z obietnicą... A kolejne 10% gratisem za chamstwo.
-------------------- Naciśnij POMÓGŁ, jeśli mój post był pomocny :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
@lepmajster: to że świadomie jesteś chamski i że się do tego przyznajesz nie może być przyjęte jako czynnik łagodzący. Samo przepraszanie w tym samym poście też nic nie daje. Lepiej zamilknąć lub napisać delikatniej. A tłumaczenia typu "sorry taki już jestem, taka moja natura" można wrzucić do pieca i patrzeć jak ładnie się palą. Skoro wiesz że masz taką naturę mam jedną odpowiedź - to się zmień - to już jest tylko w Twojej gestii nie w naszej. Co nie zmienia faktu, że takie zachowanie nie jest na tym forum mile widziane. Uważam, że warn to za mało dlatego zapraszam Ciebie w połowie wakacji. Za świadome, chamskie zachowanie konto masz zablokowane do 31 lipca 2011 roku.
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:01 |