![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2004 Skąd: Słupsk, Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sluchajcie...
mam sobie plik, dolaczam do niego include i dziala... ale jak ten plik jest dolaczany jako inclde do innej strony to mam takie cos: Warning: main(../skrypty/odczytdanych.php): failed to open stream: No such file or directory in C:Program FilesOmniSecurehtdocsphoenix.slupsk.plpodstronyinformacje.php on line 5 Warning: main(): Failed opening '../skrypty/odczytdanych.php' for inclusion (include_path='.;c:php4pear') in C:Program FilesOmniSecurehtdocsphoenix.slupsk.plpodstronyinformacje.php on line 5 sam plik informacje.phgp chodzi, ale jak go dolaczam do index.php to widze cos takiego ![]() w czym jest problem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2004 Skąd: Słupsk, Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
juz wykumalem, ze sciezki w pliku include'owanym musza byc wzgledem tego pliku z ktorego sa wykonywane, a teraz mam pytanie czy mozna tak zrobic sciezki w include, by byly wzgledem pliku, w ktorym sa wpisane, a nie wzgledem pliku, z ktorego sa wykonywane?
pozdro phoenix |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:02 |