![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.cloudflare.com - wg. nich korzystając z ich usług (darmowe), Twoja strona zyska:
Cytat ... loads 30% faster ... uses 60% less bandwidth ... has 65% fewer requests ... is way more secure Czy to na prawdę działa? Nie odważyłem się testować tego na żadnej stronie klienta. Moja ixpack.org ma 0wy traffic :/ (martwa więc i traffic martwy hehe) - Czy macie jakieś doświadczenie co do takich serwisów? Czy to działa? Ostatnimi czasy dość sławna grupa LulzSec też używa tego serwisu... Co o tym myślicie? Ten post edytował ixpack 16.06.2011, 15:53:30 -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 21.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziala bardzo dobrze, nie dosc ze przyspiesza ladowanie stron, szczegolnie o zasiegu globalnym, to jeszcze odrzuca wiekszosc niebezpiecznych IP (pokazuje wtedy captche).
-------------------- Juvenia Kraków Rugby Klub
Pobierz Google Chrome! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 09:52 |