![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2004 Skąd: Limanowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam proponuje zrobić dział Webbazar, ponieważ jest tutaj tylko dział z ogłoszeniami dla pracy oferowanej. Sorry, że mój pierwszy post i odrazu chce forum zmienia
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I co by na takim bazarze mialo byc :?: Targowanie sie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem nie ma sensu taki dział, jest wystarczająco dużo działów by się poruszac, i porozumiewac.
:wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2004 Skąd: Limanowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś typu http://forum.webhelp.pl/viewforum.php?f=15...1b067370033c6fd
a gdzie np wpisac jak mam domene na sprzedaż ![]() -------------------- Potrzebujesz domeny dwuliterowej ?? ZAPRASZAM NA GG:2242973
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie tematy z czego pamiętam były już i odżucane były propozycje, bądz pewny ze ona tez zostanie odrzucona.
-- Tematyka forum jest bardzo poszerzona i mi sie podoba, im więcej tym więcej powinno być moderatorów, a to takie proste nie jest po co tworzyć kopie jeśli jest na webhelp.pl?. :? |
|
|
![]()
|
|
niechodzi o kopie, tutaj są inni userzy tam są inni dziś na forum co do ofert $$$ możesz złożyć tylko oferte pracy, a co z innymi ofertami (kupię, sprzedam, wymienię)
![]() -------------------- Potrzebujesz domeny dwuliterowej ?? ZAPRASZAM NA GG:2242973
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest forum w głównej mierze dla profesjonalistów 8)
Nikt nie chce tutaj ogłoszeń gdzie połowa dotyczy sponsoringu a druga sprzedaży beznadziejnych stron lub reklamy. Syfu tutaj nie chcemy ![]() -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podpinam się do wypowiedzi Dawida...
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
to forum jest dla ludzi chcacych podzielic sie swoja wiedza lub ja uzyskac ...
dla chacych kupic i sprzadac polecam allegro :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 18:08 |