![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Robię w panelu administracyjnym dodawanie newsów na strone, zrobiłem tak zeby dodawac je do bazy edytowac wyswietac w panelu ale nie wiem jak je dodac na strone tak zeby byly widoczne na stronie docelowej i w panelu, wie ktos jak to zrobic? pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Witam Robię w panelu administracyjnym dodawanie newsów na strone, zrobiłem tak zeby dodawac je do bazy edytowac wyswietac w panelu ale nie wiem jak je dodac na strone tak zeby byly widoczne na stronie docelowej i w panelu, wie ktos jak to zrobic? pzdr Dokładnie tak samo, jak zrobiłeś, by wyświetlały się w panelu - pobierasz newsy z bazy i wyświetlasz. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetlasz na stronie głównej tak samo jak w panelu to zrobiłeś.
-------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 22:48 |