![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam... mam taki kod:
[php:1:600c269282]<?php $polaczenie = mysql_connect(localhost, revan, ******); mysql_select_db("klan"); $zapytanie = "SELECT temat FROM hasla WHERE temat LIKE "$co" "; $wykonaj = mysql_query($zapytanie); while($wiersz = mysql_fetch_array($wykonaj)) { $tematzespacja = str_replace("_", " ", $wiersz['temat']); print $wiersz['temat']; } mysql_close($polaczenie); ?>[/php:1:600c269282] i dostaje cos takiego : Parse error: parse error, unexpected ')' in /home/www/ssjcenter/public_html/revan/naruto/modules/enc/admin/edycja.php on line 5 jak na moja glowe ozacza to ze jest nieoczekiwany ) , ale gdzie on jest to ja nie wiem ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:7b56aeffe5]<?php
$polaczenie = mysql_connect('localhost', 'revan', '******'); mysql_select_db("klan", $polaczenie); $zapytanie = "SELECT temat FROM hasla WHERE temat LIKE '%$co' "; $wykonaj = mysql_query($zapytanie); while($wiersz = mysql_fetch_array($wykonaj)) { $tematzespacja = str_replace("_", " ", $wiersz['temat']); print $wiersz['temat']; } mysql_close($polaczenie); ?> [/php:1:7b56aeffe5] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:26 |