![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę poradzić sobie ze skryptem w JS zliczającym powtórzenia wczytywanych zdjęć.Aktualnie mam coś takiego:
Lecz to nie działa za dobrze.Nie wiem jak to ułożyć by zliczało ,które elementy się powtarzają. Jakby Ktoś pomógł byłbym wdzięczny. Ten post edytował Rid 10.06.2011, 19:56:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
http://phpjs.org/functions/array_count_values:308
PS: przebuduj strukturę swojego skryptu, bo tam aż się prosi o klasy zamiast identyfikatorów. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O takie coś właśnie mi chodziło ,WIELKIE DZIĘKI.Jakoś nie mogłem znaleźć,opierałem się cały czas na operacjach porównań na stringach.Jutro będę przerabiał ten przykład do swoich potrzeb
![]() PS.Tak a pro po malutka uwaga w JS nie ma klas,są funkcje ,które w dużej liczbie, niejako sprzężone ze sobą, mogą pozorować pseudoklasy,ale nie czepiam się takich szczegółów.Jeszcze raz dziękuję. Ten post edytował Rid 10.06.2011, 23:20:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 09:50 |