|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%)
|
Witam serdecznie. Mam następujące pytanie. Jak za pomocą dostępnego API Googl'a, stworzyć trasę przejazdu na bazie swoich punktów (np. kod pocztowy czy miejscowość) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Liczę na pomoc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iż temat mnie naprawdę przerósł (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pozdrawiam ;-) |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Zależy czy używasz v2 czy v3... Co do v3 nie jestem pewien czy jest odpowiednik GDirections z v2. Tak czy inaczej to pod kątem elementu GDirections musisz patrzeć w dokumentacji i w tutorialach
A konkretniej to interesuje Cię metoda loadFromWaypoints EDIT: Zajrzałem do dokumentacji GoogleAPI v3 i jest odpowiednik... Usługa Directions EDIT2: Nie przeglądaj dokumentacji Google API v2 w Operze. Jest jakiś babol i nie renderuje ona całej strony. Mi ucina się strona gdzieś w okolicach GMarker, choć zassany jest cały plik. Nie sądzę jednak by chciało Ci się czytać dokumentację w formie kodu html (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Podczepie się pod temat... Potrzebuje wyznaczenia wszystkich punktów które wystepują między wyznączoną trasą z pkt A -> B
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 22:01 |