![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otórz mam kolumne w tabeli "data" i mam tam kilkanaście wartości, które się czasami powtarzają, i muszę je wybrać i wyświetlić. No i teraz natrafiłem na problem. Otórz chciałbym je teraz wybrać, ale tak aby wybrane zostały tylko po jedej wartości, tak aby się nie powtarzały. Mam nadzieję że zrozumieliście i liczę na szybką pomoc
![]() -------------------- [ xero ] Vulnerant omnes, ultima necat /#/ Wszystkie ranią, ostatnia zabija
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[sql:1:c8088a810c]SELECT pole_z_powtorzeniami FROM tablica GROUP BY pole_z_powtorzeniami[/sql:1:c8088a810c]
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może
[sql:1:cf41b3fb3f] DISTINCT('nazwapola') [/sql:1:cf41b3fb3f] ? -------------------- This page is 100% valid MSHTML. We guarantee it will only view in MSIE.
Na warsztacie: replays.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc
![]() ![]() -------------------- [ xero ] Vulnerant omnes, ultima necat /#/ Wszystkie ranią, ostatnia zabija
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:45 |