![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy dodaje posty przest stronę www, wyświetlają się one normalnie. Jednak, gdy dodam je przez mail to sprawa ma się inaczej. Są dwie sytuacje: pierwsza- jest tytuł posta ale brak treści i druga- jest tytuł posta a treść... no właśnie, nie wiem jak to nazwać-> http://elrebel.345.pl/blog/diario/2011/06/09/pd/
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę
-------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zmień w programie mailującym sposób kodowania znaków poza-ASCII. Masz teraz base64, zmień na quoted-printable.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... piszę to ze strony gmail.com i wystarczyło zmienić kodowanie z domyślnego na UTF-8. Na razie jest OK.
chcialem zmenic kodowanie blogu na windows-1250 (takie ma cala moja strona) ale cos mi nie wyszlo ![]() -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat chcialem zmenic kodowanie blogu na windows-1250 (takie ma cala moja strona) Ty chyba oszalałeś... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
ta... zdążyłem doczytać, że nie jest to dobry pomysł i poróciłem do utf-8, niestety
![]() -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 07:18 |