![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż szukam skryptu który po wpisaniu zmiennych a i b
(y=ax+ b ) narysuję daną funkcję liniową. Dodam, że jestem zielony w tych sprawach Ten post edytował czarek997 9.06.2011, 16:09:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Język Angielski + Google
Cytat Dodam że jestem zielony w tych sprawach A przecinek gdzie ? To jest twój pierwszy post, może zacząłbyś od pomagania innym ? -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Język Angielski + Google A przecinek gdzie ? To jest twój pierwszy post, może zacząłbyś od pomagania innym ? A Ty możesz byś wyłączył tryb agresora i pomyślał, ze użytkownik chce się o coś zapytać i nie musi od samego początku pomagać innym? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry, ale nie znam się w tym temacie, więc jak mam pomagać? Napisałem w dobrym dziale szukam skryptu więc ? Najlepiej wypowiedzieć się poszukaj w google, a jakbym już nie szukał to bym nie pisał, po prostu się na tym nie znam więc nie pisz zbędnych komentarzy. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat A Ty możesz byś wyłączył tryb agresora i pomyślał, ze użytkownik chce się o coś zapytać i nie musi od samego początku pomagać innym? Dołączył: 36 minut temu Zdaje się, że była na tym forum dyskusja na temat "new userów" Cytat (...) i nie musi od samego początku pomagać innym? Fakt http://forum.php.pl/index.php?showtopic=40611 -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Ten skrypt nie działa, pomoże ktoś ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 02:38 |