![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ogólnie pisze prace inż bla bla bla i wiadomo chciałbym prosić o waszą ocenę bazy uwagi etc dokładniejsze informacje n/t tematu znajdziecie w Temat: Praca inzynierska Temat pracy jak w tytule tj: informatyczna platforma zdalnego nauczania - wiem temat oklepany, nudny i prosty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale to tylko prac inż.
Na jakiej zasadzie działają relacje miedzy tabelami raczej nie muszę tłumaczyć do osób ktore znają się na rzeczy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jeśli macie jakies uwagi bardzo bym prosil o nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załącz diagram, człowiek nie maszyna.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm w takim razie bede musial trochę pogłówkować (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bo ani nie mam narzędzi do diagramów ani nigdy za nimi nie przepadłem, dobra coś pokombinuje i upne temat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj MySQL Workbench - całkiem wystarczający dla twoich celów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 01:18 |