![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod php zmienne są pobierane z flasha.
Lecz niestety nie wysyła maila ![]() Czemu ? Dziękuję za odpowiedź. Ten post edytował Vadd 7.06.2011, 15:33:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$HTTP_POST_VARS [deprecated]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę prosić o coś więcej ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Niestety zmieniłem już to z czego podałeś link i dalej nie działa z tym że teraz na maila dostaję taka wiadomość:
CODE undefined --------------------------- Mail sent by: undefined <> undefined Teraz cały kod wygląda tak: Kod <?
if(!empty($_POST['sender_imie']) || !empty($_POST['sender_nazwisko']) || !empty($_POST['sender_telefon'])) { $to = "mail@test.pl"; $subject = stripslashes($_POST['sender_imie']); $body = stripslashes($_POST['sender_tresc']); $body .= "\n\n---------------------------\n"; $body .= "Mail sent by: " . $_POST['sender_imie'] . " <" . $_POST['sender_mail'] . ">\n"; $body .= "" . $_POST['sender_tresc'] . ""; $header = "From: " . $_POST['sender_name'] . " <" . $_POST['sender_mail'] . ">\n"; $header .= "Reply-To: " . $_POST['sender_name'] . " <" . $_POST['sender_mail'] . ">\n"; $header .= "X-Mailer: PHP/" . phpversion() . "\n"; $header .= "X-Priority: 1"; if(@mail($to, $subject, $body, $header)) { echo "output=sent"; } else { echo "output=error"; } } else { echo "output=error"; } ?> Ten post edytował Vadd 7.06.2011, 17:51:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal może operator tlumienia błędów - @ - przed funkcja "mail". Zobacz czy wyskoczy jakis komunikat..
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
Już sobie poradziłem..
Proszę o zamknięcie.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:18 |