![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam nie do końca zrobiony sklep mam panel administratora, produkty które są na stronie nie są w bazie danych, trzeba je przerobić aby były, po kliknięciu na kup produkt dodaje się do koszyka, chce dorobić w koszyku opcje zrealizuj i aby to zamówienie pojawiało się na stronie admina którą udało mi się zrobić (ma pojawiać się np że użytkownik jakiś tam kupił coś tam i obok opcja zrealizowano i jeśli kliknie się ją to w profilu użytkownika pojawia się że twoje zamówienie zostało zrealizowane). I w tym panelu administratora ma być możliwośc jeszcze dodania produktu do sklepu. na stronie zrobiłem sam logowanie i rejestracje. Projkt potrzeba mi dokończyć koniecznie na dziś. jc piszcie na gg 2476895, wtedy wyśle wam ten niedokończony projekt, moge zapłacić 100 zł
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zly dział ...
pozatym w Ciemno raczej nikt ci tero nie ruszy, jak to jest zrobione jakieś informacje konkretniejsze? Ten post edytował Hpsi+ 7.06.2011, 08:45:18 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 2 Dołączył: 9.09.2006 Skąd: Londyn/Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze na zleceniach przez net lepiej, ale tam 100 pln to podejzanie duzo, lepiej 25 brutto ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 3 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Słupca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
biorę napisałem na gg
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
biorę napisałem na gg miło się czyta takie posty po wykonaniu zlecenia ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 15:09 |