![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem a mianowicie chodzi o to że zrobiłem generator postów, na localhost normalnie generuje, ale jak wrzucę na hosting wtedy nie działa. Co może być problemem. Kod tego generatora jest trochę poplątany
Ten post edytował Ranker 6.06.2011, 16:15:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw BBCode bo aż się na to patrzeć nie chce...
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[img] specjalnie zrobiłem na [*img] bo forum wywalało bład
Nie wiem może to wina hostingu? Ten post edytował Ranker 6.06.2011, 15:49:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, dziwne bo jak czytam post to blok kodu kończy się na 49 linijce a reszta jest poza nim, natomiast przy odpisywaniu Twój post wygląda tak jak należy.
Anyway... A co konkretnie nie działa na serwerze? Nic się nie dzieje? Błąd wywala? Jaki błąd? Nie zapisuje się koment? Nie odczytuje pliku? Co się dzieje? -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
No właśnie nic się nie dzieje, klikam na Generuj zawartość tematu i nic. Na localhostcie wszystko dobrze śmigało. Look http://generator.ssl2.pl/dedyk.php
Pod "Skopiuj poniższy kod" ten kod powinien się uzupełnić danymi z tabelek. kończy się na 49 linijce dlatego bo nie wkleiłem całego (nie chciało mi się zmieniać [img] na [*img] Ten post edytował Ranker 6.06.2011, 16:07:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (nie chciało mi się zmieniać [img] na [*img] jak tobie sie nie chce czegoś zrobić by nam umilić analizowanie kodu to myslisz ze nam się będzie chciało analizować go? co kolwiek, masz włączone error raporting ? -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
No dobra a gdzie Ty w ogóle odbierasz te dane wysłane POSTem? Nigdzie. Na localhoscie miałeś włączone register_globals a na serwrze już nie. I dobrze, bo register_globals to samo zło. Musisz "wytłumaczyć" serwerowi co to są te zmienne $procesor, $ram, $net itd. Czyli przed $dane=" musisz dać $procesor=$_POST['procesor']; itd. dla pozostałych zmiennych.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]()
|
|
Działa dziękuje bardzo za pomoc i sorry za "takie" tematy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:43 |