![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, w moim PA podstrony są otwierane w jednym miejscu za pomocą
Problem jest tego tylu że jeśli chcę przesłać jakieś dane metodą GET to link wygląda tak
Czyli nie przenosi na stronę 2 pagera ale odpala się do domyślna strona glowna.php Kiedyś założyłem podobny temat ale ktoś kazał dopisać do linków &g=1 a następnie przed switch-em dodać sprawdzanie warunku które nic nie daje. Chcę wprowadzić paginację i tu mam problem bo po kliknięciu np 2 aby pokazał rekordy na 2 stronie przenosi mnie do głównej nie wiem już jak mam to zrobić. Proszę o wskazówki gdzie jest błąd Ten post edytował lukaszk 5.06.2011, 21:47:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 25.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli $_GET['parent'] jest puste, to skąd ten skrypt ma wiedzieć, która strona była ostatnia? Teoretycznie można to rozwiązać tak:
Ale to rozwiązanie jest niepraktyczne: - nie można skopiować linku (linki działają tylko w obrębie pojedynczej sesji) - przycisk "wstecz" będzie działał nieprawidłowo Obawiam się więc, że musisz kopiować $parent do każdego adresu, który wywołujesz. Pozdrawiam, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:49 |