![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 4 Dołączył: 7.02.2009 Skąd: pless Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Piszę klasę do automatycznego eksportu/importu ofert z serwisu otomoto.pl. Praktycznie wszystko działa, ale w wypadku wywołania za pomocą API metody "getDealerInsertions" wyskakuje błąd 500 (Internal Server Error), pomimo tego, że dane są wprowadzone według opisu użycia tej metody na: http://otomoto.pl/webapi/server.php Gdy wprowadzę nieprawidłowe dane, np. nie wprowadzę klucza API, to poprawnie kod działa i zwraca informację o błędnie wprowadzonych danych. Gdy dane są poprawne, dostaję błąd 500. Za pomocą tej metody pobieram listę ofert, wraz z ich opisem i wyposażeniem (około ~600 ofert). Kod:
połączenie jest otwierane podczas wywołania klasy w funkcji __construct() (nie zamieszczam klasy, cała ma ponad 1000 linii kodu) Co może być przyczyną? Wszelkie identyczne funkcje, używające tylko inną metodę poprawnie mi działają. Odkryłem, że jeśli ograniczę liczbę wyników do ~800 to Internal Server Error nie wyskakuje, jeśli ustawieliczbę wyników powyżej, to otrzymuję błąd. Napisałem na nowo funkcję:
Mam tylko pytanie, co powoduje błąd 500 jeśli limit ustawie powyżej 800 np. dam 900 albo więcej, czy jest to związane z jakimś timeout'em? jak to zmienić? Ten post edytował patryk9200 4.06.2011, 18:11:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:45 |