![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, jak dokładnie działa ten mod? Chce taki dodać do swojego pakietu, jak i na swoje forum, bo widzę, że on strasznie potęguje pomoc na forum
![]() ![]() Tylko jak on dziala? Kiedy osoba może dodać punkt? Tylko kiedy jest autorem tematu, w którym "ofiarobiorca" odpowiedział, czy też inaczej? I jeszcze jedno, czy jest ten mod gdzieś opublikowany, czy trzeba pisać od podstaw? Edit; właśnie teraz po napisaniu nowego tematu widzę stosowną informację ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Radzę użyć wyszukiwarki. Znalezienie tego zajęło pół minuty. http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=9531.
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem, używałem słów kluczowych 'pomógł' 'pomógł AND mod' i podobne lecz na ten temat nie trafiłem.
Dzięki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja znalazłem właśnie ten topic tyle, że ten link nie działa, bo zmieniono forum :|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto link z nowego forum:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=9531 -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:03 |