![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do Was pytanie - korzystacie z google apps?
Google apps wydaje się super pomysłem na system do zarządzania mailami i kontami na mojej domenie, czytając teksty z przed kilku lat widzę, że usługa była darmowa, następnie zostało wprowadzone ograniczenie do 200 użytkowników i konta premium za jedyne ~200zł rocznie za użytkownika - tak dla mnie jest to cena nie do przyjęcia. Teraz jak czytam to widzę, iż z czasem maksymalna ilość użytkowników malała, 100, 50, 10, a teraz próbując się zarejestrować widzę opis 10 użytkowników na okres 30 dni za darmo. Czy to oznacza, że system jest darmowy poprzez 30 dni i to tylko do 10 kont? Nie przesadzają z ograniczeniami? Istnieją może jakieś zamienniki, co Wy sądzicie o google apps? -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 25 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.google.com/apps/intl/pl/group/index.html
Możesz używać Google Apps za darmo. To o czym mówisz to Google Apps dla Firm i tutaj masz 30 dniowy okres próbny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:44 |