![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie. Chciałbym, żeby zmienna miała wartość w zależności od zaznaczonego obiektu radio. Jak bedzie zaznaczony "mężczyzna" to zmienna ma wartość 1, a jak zaznaczone "kobieta" to zmienna ma wartość 2. Narazie mam coś takiego:
wiem, że pełno błedów, ale ne wiem jak to ugryźć. Wiem jak zrobić coś takiego z polem tekstowym ale nie z radio. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. Ten post edytował Stryku 4.06.2011, 09:07:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym dodal inputa type hidden i w zaleznosci od checkboxa bym robil attr value tego inputa, wtedy po wyslaniu bys mial dane ladnie wrzucone
![]() -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jquery
JS - http://www.google.com/search?name=f&hl...put+radio+value |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:57 |