![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie modyfikacji związanej z wyświetlaniem odpowiedniego tytułu (title) na poszczególnych podstronach.
O co właściwie chodzi? Może posłużę się przykładem strony postawionej na skrypcie sNews: http://snewscms.pl/ Tytuł strony głównej to "CMS sNews" a tytuł podstrony 'O autorze' to: podstronie masz: "O autorze - CMS sNews" Czyli: każdy tytuł podstrony składa się z indywidualnego tytułu podstrony + tytułu głównej (tytułu strony głównej). Jest to generowane automatycznie przez skrypt. Ja chcę uzyskać efekt bez tytułu łownego na podstronach, czyli: "O autorze" zachowując przy tym nazwę głównej strony. Pytałem już o tą modyfikację na forach/blogach i otrzymałem odpowiedzi, że trzeba coś pozmieniać w pliku snews.php (główny plik skryptu). Jedna z odpowiedzi brzmiała tak: Cytat Szukałem trochę i myślę, że trzeba by dać warunek "if". Jeśli strona jest stroną statyczną lub stroną główną to wtedy należy dodać tą linijkę: $title .= s('website_title'); Ale nie mogę znaleźć zmiennych odpowiadających za strony statyczne czy stronę główną. To jest raczej drobnostka.. Trzeba po prostu znać te zmienne i wiedzieć jaka za co odpowiada, wtedy to nawet ja bym to umiał chyba zrobić. To by było na tyle. Czekam na kontakt (mikajlo@tlen.pl) i propozycje cenowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:14 |