![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów:)
Mam pytanie. Jestem po mat-fizie i chciałbym iść na studia na informatykę lub automatykę i robotyka (wydział informatyczny) na politechnice informatycznej. Niestety w szkole nic się nie nauczyłem z informatyki. Jedyne co robiliśmy to zabawa programem ELI. Czy będąc zielonym z tego przedmiotu można iść na takie studia? Nie umiem programować itp, ale planuje teraz przez te 2 miesiące jakoś się za to zabrać, żeby mieć jakiekolwiek pojęcie o tym (moglibyście polecić coś dla mnie, jakieś programy itp do nauki?). Czy na tych studiach zaczyna się uczyć od początku czy może lepiej mieć jakąś niewielka wiedzę o tym wszystkim? proszę o pomoc:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno wypada umieć korzystać z wyszukiwarki i zobaczyć, że tematów tego typu było już na tym forum z 5 milionów.
-------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Skorzystaj proszę z wyszukiwarki lub zerknij na listę ostatnich tematów w hydeparku. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 04:21 |