Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [narzekanko] pomogł, obrazki, linki
Zajec

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czy można wiedzieć, co jest powodem nie wprowadzania żadnych zmian na forum?

1) Praktycznie od kiedy pamiętam nie działa wstawianie obrazków w postach. Pojawia się tylko zastępczy tekst [obrazki nieczynne;p] i koniec.
2) link rels - prosiłem o ich dodanie w osobnym temacie - bezskutecznie
3) Nieszczęsne "pomógł mi" i blokowanie go przez NAV. Pomijam już to, jak dziwna jest taka sytuacja - ale nikt nie potrafi napisać jak sobie z tym poradzić. Może by spróbowaź to poprawić, albo dać jasne instrukcje - dot. modyfikacji ustawień NAV?

P.S.
Cieszę się, że admini przygotowują dla nas jakąś tajemniczą niespodziankę, ale czekam już na nią miesiąc - i nic.
A na dodatek czuje coś w moczu, że przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej.
Czy i tu nie lepiej by było oderwać się trochę od przygotowywania suprise'a i poświęcić kilka chwil na w/w rzeczy?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
Seth

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Cytat
1) Praktycznie od kiedy pamiętam nie działa wstawianie obrazków w postach. Pojawia się tylko zastępczy tekst [obrazki nieczynne;p] i koniec.
2) link rels - prosiłem o ich dodanie w osobnym temacie - bezskutecznie
...

P.S.
Cieszę się, że admini przygotowują dla nas jakąś tajemniczą niespodziankę, ale czekam już na nią miesiąc - i nic.
A na dodatek czuje coś w moczu, że przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej.
Czy i tu nie lepiej by było oderwać się trochę od przygotowywania suprise'a i poświęcić kilka chwil na w/w rzeczy?

Wlasnie chodzi o ten suprise winksmiley.jpg dlatego wszelkie modyfikacje phpBB sa wstrzymane.
Rozumiem, ze troche dlugo to trwa ale teraz jest okres zaliczania przedmiotow/egzaminow (czy czego tam jeszcze winksmiley.jpg) dlatego tak to idzie.

Na nowym forum beda juz te zmiany wprowadzone.

Cytat
3) Nieszczęsne "pomógł mi" i blokowanie go przez NAV. Pomijam już to, jak dziwna jest taka sytuacja - ale nikt nie potrafi napisać jak sobie z tym poradzić. Może by spróbowaź to poprawić, albo dać jasne instrukcje - dot. modyfikacji ustawień NAV?

Byla juz o tym mowa. Chodzi o blokowanie referera przez firewalla. Nie uzywalem nigdy tego programu, wiec nie powiem Ci jak to ustawic (moze ktos z formuowiczow ?).
+Quote Post
Bakus

Administrator serwera

-----

Ja korzystam z NIS od chyba 2 lat i nie mam pojęcia jak to dziadostwo zmienić... to samo dot. blokowania rządań echa (ping) przez w/w program... Ja na czas zgłaszania postów, klikania "pomógł" wyłączam NISa, po kliknięciu włączam, (tu ew. piszę uzasadnienie), wyłączam, wysyłam i włączam z powrotem... prowizorka, ale działa... winksmiley.jpg

--------------------
Powrót do przeszłości :)
+Quote Post
Seth

-----

[OT]
Najlepszy do domowych zastosowan jest Kerio Personal Firewall Pro (darmowy) - z nim nie bedzie problemow winksmiley.jpg
[/OT]
+Quote Post
seaquest

-----

z tego co pamietam, nowy pomógł mi nie wykorzystuje referera, wiec nie powinno byc juz z tym problemow

prosze, poczekajcie jeszcze troszeczke, juz na prawde niedlugo

--------------------
Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:51