![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy można wiedzieć, co jest powodem nie wprowadzania żadnych zmian na forum?
1) Praktycznie od kiedy pamiętam nie działa wstawianie obrazków w postach. Pojawia się tylko zastępczy tekst [obrazki nieczynne;p] i koniec. 2) link rels - prosiłem o ich dodanie w osobnym temacie - bezskutecznie 3) Nieszczęsne "pomógł mi" i blokowanie go przez NAV. Pomijam już to, jak dziwna jest taka sytuacja - ale nikt nie potrafi napisać jak sobie z tym poradzić. Może by spróbowaź to poprawić, albo dać jasne instrukcje - dot. modyfikacji ustawień NAV? P.S. Cieszę się, że admini przygotowują dla nas jakąś tajemniczą niespodziankę, ale czekam już na nią miesiąc - i nic. A na dodatek czuje coś w moczu, że przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej. Czy i tu nie lepiej by było oderwać się trochę od przygotowywania suprise'a i poświęcić kilka chwil na w/w rzeczy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1) Praktycznie od kiedy pamiętam nie działa wstawianie obrazków w postach. Pojawia się tylko zastępczy tekst [obrazki nieczynne;p] i koniec.
2) link rels - prosiłem o ich dodanie w osobnym temacie - bezskutecznie ... P.S. Cieszę się, że admini przygotowują dla nas jakąś tajemniczą niespodziankę, ale czekam już na nią miesiąc - i nic. A na dodatek czuje coś w moczu, że przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej. Czy i tu nie lepiej by było oderwać się trochę od przygotowywania suprise'a i poświęcić kilka chwil na w/w rzeczy? Wlasnie chodzi o ten suprise ![]() Rozumiem, ze troche dlugo to trwa ale teraz jest okres zaliczania przedmiotow/egzaminow (czy czego tam jeszcze ![]() Na nowym forum beda juz te zmiany wprowadzone. Cytat 3) Nieszczęsne "pomógł mi" i blokowanie go przez NAV. Pomijam już to, jak dziwna jest taka sytuacja - ale nikt nie potrafi napisać jak sobie z tym poradzić. Może by spróbowaź to poprawić, albo dać jasne instrukcje - dot. modyfikacji ustawień NAV?
Byla juz o tym mowa. Chodzi o blokowanie referera przez firewalla. Nie uzywalem nigdy tego programu, wiec nie powiem Ci jak to ustawic (moze ktos z formuowiczow ?). |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja korzystam z NIS od chyba 2 lat i nie mam pojęcia jak to dziadostwo zmienić... to samo dot. blokowania rządań echa (ping) przez w/w program... Ja na czas zgłaszania postów, klikania "pomógł" wyłączam NISa, po kliknięciu włączam, (tu ew. piszę uzasadnienie), wyłączam, wysyłam i włączam z powrotem... prowizorka, ale działa...
![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[OT]
Najlepszy do domowych zastosowan jest Kerio Personal Firewall Pro (darmowy) - z nim nie bedzie problemow ![]() [/OT] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co pamietam, nowy pomógł mi nie wykorzystuje referera, wiec nie powinno byc juz z tym problemow
prosze, poczekajcie jeszcze troszeczke, juz na prawde niedlugo -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:51 |