![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt z książki bo dopiero zaczynam zabawe z obiektowym:) no ale mam problem bo jak niektórzy zauwarzyli jest wykorzystywana baza PostgreSQL niestety nie wiem jak ją na xamppie zrobić a więc się tak zastanawiam jak to zmienić żeby na phpmyadminie działa wie ktoś? chodzi o pierwsze czyli zaraz o połączenie reszte to pewnie tam rade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) z góry dziękuje i zaznaczam że to pilne bardzo.. najlepiej przed 8 bym musiał to mieć już:] Pozdrawiam/:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak to zmienić żeby na phpmyadminie działa Nie na phpMyAdminie, a na silniku mySQL. phpMyAdmin to skrypt do zarządzania bazami danych mySQL. Jak w powyższym kodzie możesz zauważyć nazwy funkcji do komunikacji z PostgreSQL zaczynają się od pg_. Myślę, że jeśli masz jako takie pojęcie, to taka podpowiedź wystarczy. Oczywiście pamiętaj, że odpowiednie funkcję dla mySQL mogą mieć nieco inne parametry. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak wiem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) już sb z tym poradziłem..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:57 |