![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem. Wykonalem formularz i do niego program w php tak aby wysylal za posrednictwem funkcji mail(); . Wszystko gra na moim serwerze ale na innym nie przyjmuje majla jako html i wychodzi tak: >Content-type: text/html; charset=iso-8859-2 > > > ------------ Osoba rezerwująca -------------------------<br>Imię i nazwisko osoby rezerwującej: <b>XXXXXXXX</b><br>Indywidualnie: <br>Firma: TAK<br> XXXXXXXXXXXX<br>XXXXXXXXX<br> Czy mozna cos z tym zrobic aby przychodzil normalnie? A moze musze zwyczajnie dawac wszystko od nowej lini czyli: $wiadomosc ="Imie: $imie"; $wiadomosc .="Nazwisko: $nazwisko"; itd.. :?: A czy jak zamiast <br> uzyje rn to to samo dzialanie :?: Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jak tak przychodzi do kogos to masz cos zle z php, podaj wersje i czy sam nagrywales
Chyba ze dales ' ' |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Problem w tym, ze nie moge sprawdzic bo klient sam umieszcza na serwerze wiec nie mam jak sprawdzic. Ale wiem, ze to na HOME.pl.
[php:1:7c75f26e89]<?php $wiadomosc = "------------ Osoba rezerwująca -------------------------<br>"; $wiadomosc .= "Imię i nazwisko osoby rezerwującej: <b>$Rezerwujacy</b><br>Indywidualnie: $Indywidualnie<br>Firma: $Firma<br> $NazwaFirmy<br>$NIP<br> $Kod $Miejscowosc<br>$Ulica<br>Telefon kontaktowy: $Telefon<br>"; $do = "Adresat<adresat@xxx.com>"; $temat = "Formularz rezerwacji"; $naglowki = "MIME-Version: 1.0rn"; $naglowki .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-2rn"; mail($do, $temat, $wiadomosc, $naglowki); ?>[/php:1:7c75f26e89] ------------------------------------- Widze, ze nikt nie wie jak zrobic aby zastapic <br> znaczkiem zrozumialem dla wersji tekstowej?? Ten post edytował Daniel Miara 19.06.2004, 20:35:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:24 |