![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chce żebyście przetestowali i ocenili mój skrypt logowania/rejestracji: http://jaca21.home.pl/Skrypt/main.php Wszelkie uwagi wskazane. Fajnie jakbyście zakładali nowe konta , przyda mi się do późniejszych testów itd. Dane admina: Nick:admin Hasło:admin |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Że tak powiem,skrypt odzyskiwania hasła,jest na bardzo niskim poziomie .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /Skrypt/admin/admin.php:12) in /Skrypt/admin/admin.php on line 94 Po próbie usuniecia uzytkownika admin ![]() I użytkownik admin nie istnieje. Załóż nowe konto admina, i zabezpiecz sie przed tym. Ten post edytował mlawnik 30.05.2011, 16:47:42 -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat I użytkownik admin nie istnieje. No i tak właśnie stracił Pan kontrolę nad własną stroną. Należało by się ochronić przed sql injection. PS.Odnośnie do pola odzyskiwania hasła,lepiej jakby pan wprowadziła drugie pole polegające na weryfikacji NICK. O co chodzi???Czy aby Nick jest tej osoby która ,go wpisuje>niech pan doda pole z e-mailem lub jakieś inne dane weryfikacyjne z bazy danych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 11.10.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przestańcie. Skrypt jest świetny! Dopracowałbym jeszcze tylko wygląd. Skąd można go ściągnąć? (można?)
-------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Macie racje, odzyskiwanie hasła na niskim poziome, po prostu pisze jedne nie kończę i zaczynam następne dodatki do skryptu, postaram się to zmienić a zabezpieczenie przed "sql injection" zrobiłem (wszystkie jakie znalazłem na tym forum ;P). A skryptu nie można nigdzie ściągnąć chyba że mi się wbijesz na serwer i sam weźmiesz, ale jak chcesz to napisz na PW może coś wymyślimy ;P
Ten post edytował jaca19 1.06.2011, 20:52:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dane testowe nie działają.
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 15:06 |