![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam około 50 zł na wypozycjonowanie strony na allegro jest dużo ofert i czy warto ![]() Strona jest o rotteweilerach . Prosiłbym o propozycje . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tej cenie nie warto - uzbieraj jeszcze trochę. Najlepiej poczytaj trochę o SEO i zrób to sam. Pozycjonowanie to długotrwały proces, a więc i często to drogi.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pamiętaj, że zlecając firmie pozycjonowanie, firmie która ma pojęcie o pozycjonowaniu na pewno zaoszczędzisz sporo swojego czasu, a na dodatek masz pewność, że znajdziesz się na wysokich pozycjach. Ja polecam [SPAM]
Moim zdaniem pozycjonowanie jest i tak najtańszą formą reklamy.
Powód edycji: [Daiquiri]: Reklama. Autor nie pytał o firmę, tylko o możliwości działania w ramach budżetu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W kwocie 50zł (jak rozumiem jeszcze jednorazowo, a nie miesięcznie) jedyne co możesz rozsądnego zrobić, to kupić książkę o pozycjonowaniu. Za takie pieniądze nikt kto się na tym zna, nie rzuci nawet okiem na Twoją stronę. Za takie kwoty "pozycjonują" dzieci na allegro, ale ten schemat raczej odradzam. Kup sobie jakąś książkę (niestety nic nie polecę, bo szczerze mówiąc dawno książek o seo nie czytałem) + uzupełnij wiedzę na forum.optymalizacja.com.
Z tego co kojarzę Twoją stronę, to jeśli ją wykonasz przyzwoicie i potem zoptymalizujesz to spokojnie małym nakładem pracy wybijesz się na frazy, które cię interesują. Gdybyś chciał wydawać 50zł miesięcznie, to przy tak prostych frazach pewnie ktoś by się znalazł do pozycjonowania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kup sobie jakąś książkę (niestety nic nie polecę, bo szczerze mówiąc dawno książek o seo nie czytałem) Polecam SEO wojownik, kosztuje troszkę powyżej 50 zł, ma opisanych wiele podstawowych zagadnień i skryptów, do tego w miarę dobrze się ją czyta. Dostępna jest na helionie. -------------------- Odwiedź moją stronę Baza Firm
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Metoda, zrób to sam jest najlepsza. Kup sobie program SEOLight, napisz dobry tekst rotacyjny do katalogów i preclii i masz sprawę z głowy.
Poczytałbym jeszcze na twoim miejscu trochę o optymalizacji kodu strony. Jeżeli są to w miarę przystępne frazy to bez zaplecza powinieneś wbić się do TOP10, bez większych problemów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 20.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic nie kupuj, googluj blogi dofollow, youtube dużo info
dodatkowo jaka fraza? -------------------- < ahref="http://plusseo.pl" title="wymiana google +1" target="_blank">Wymiana Goolge +1</a>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 8 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za 50 złoty to pewnie to pozycjonowanie polega na puszczeniu mass spamu w jakimś adderze na 5 minut.
Pozycjonowanie to drogi i długotrwały proces. Jeżeli fraza nie jest za trudna to pobaw się sam w katalogowanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc ja jestem ignorantem, nie rozumiem nawet słownictwa, którego tu używają koledzy, ale ściągnąłem sobie parę książek, zmieniłem trochę kod swojej strony, użyłem oczywiście google web master tools i na frazy bałtyk nocleg albo morze pokoje jestem b. zadowolony z pozycji mojej strony. Dodałem zaledwie do paru katalogów bezpłatnych i napisałem parę wpisów na blogach. Konkurencję mam jak sądzę dużą. Ale google jest jak na razie łaskawe. Tak, że radzę samemu, ma się przynajmniej poszerzoną ciut wiedzę.
Ten post edytował Janusz1200 12.11.2011, 23:54:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co prawda nie miałem się wypowiadać bo na php się nie znam ale jako właściciel firmy zajmującej się pozycjonowaniem nie mogłem się powstrzymać.
Na początku powiem, pozycjonowanie jednorazowe istnieje(płaci się raz na 6 msc) lecz przy budżecie 50zł będzie to fraza "bardzo fajne opony które kupiłem gdzieś tam pod wrocławiem albo jakoś tam w pobliżu" chyba nie muszę tłumaczyć iż taka fraza nie przyniesie zbyt wielkiego ruchu. Teraz pora wypowiedzieć się na temat aukcji z allegro, proszę uważnie czytać aukcje autorzy takich aukcji często dają bardzo fajny punkt typu "płatność miesięcznie przez okres 6 miesięcy pełnej kwoty aukcji gdy chociaż 1 fraza znajdzie się w TOP10, licytacja wiąże się z podpisaniem umowy" co się z tym wiąże że "pseudo pozycjonerzy" wybijają najprostszą frazę która sami wciskają a potem inkasują kasę za nic. 2 opcja to tak jak ktoś wcześniej mówił za 50 zł to może być co najwyżej blast jakiegoś spamu. Polecam poczytać blogi których tu nie będę wymieniał bo chyba nie można, i poczytanie forum.optymalizacja.com (ten link musiałem podać mam nadzieje że administracja wybaczy:P) w dziale dla początkujących znajdziesz wiele przydatnych informacji i już za 50zł i poświeceniu masy czasu będziesz mógł samodzielnie pozycjonować stronę ,ale musisz liczyć się z tym że przeważnie samo 50zł nie wystarczy. Pozdrawiam A.Guszczynski -------------------- Mnie tu niema ja się tylko uczę i pytam jak coś zrobić albo co gdzie znajdę:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Raz kupiłęm taką usługę na allegro, dostałem listę wpisów, ale z 1000 zaindeksowanych było z 3, a teksty z mieszarki jakie tam były ni ebyły nawet podobne do języka polskiego. Także nie polecam, prędzej to zaszkodzi stronie niż pomoże.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie 50 złotych przeznaczyłbym na jakieś teksty tematyczne, chyba że sam lubisz pisać, i zsynonimizowanie tego - wyjdzie Ci kilkadziesiąt i więcej artykułów. Potem lista katalogów i presell pages i samemu dodajesz, efekt stopniowy, wolniejszy ale stabilniejszy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg mnie 90 % ogłoszeń na allegro jest słabej jakości. Jak masz 50 zł na pozycjonowanie lepiej zajmij się nim sam, bo nie osiągniesz zamierzonych efektów za takie pieniądze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oferty pozycjonowania na allegro nie wiele dadzą. Popracuj nad wartościową treścią strony + dodawanie strony do dobrych katalogów...
-------------------- Projektowanie stron www
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
uuua samodzielne pozycjonowanie, to nie dla mnie, próbowałam się w to bawić, ale o mało nie dostałam bana. Poza tym serio za 50 zł nikt Ci tego nie ruszy. wejdź sobie na strone www.tylkomilion.pl i przekalkuluj co CI sie bardziej opałaca. Ja skorzystałam z ich usług. i widze efekty, zarówno w liczbie odwiedzin strony, jak i sprzedaży(prowadze sklep internetowy). Płacisz jednorazową kwotę, za cały rok pozycjonowania, w zaleznosci od ilosci fraz, czy słów kluczowych, jak zwał tak zwał. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2011 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
uuua samodzielne pozycjonowanie, to nie dla mnie, próbowałam się w to bawić, ale o mało nie dostałam bana. Poza tym serio za 50 zł nikt Ci tego nie ruszy. wejdź sobie na strone www.tylkomilion.pl i przekalkuluj co CI sie bardziej opałaca. Ja skorzystałam z ich usług. i widze efekty, zarówno w liczbie odwiedzin strony, jak i sprzedaży(prowadze sklep internetowy). Płacisz jednorazową kwotę, za cały rok pozycjonowania, w zaleznosci od ilosci fraz, czy słów kluczowych, jak zwał tak zwał. Pozdrawiam Ta strona jest tragiczna, brzydka i słabo napisana. Zakładam więc, że firma działa tak samo. btw. po co rżnąć głupa i udawać klienta, skoro jest się właścicielem Pani Luizo :- ) ? |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 8 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie to się chyba nigdy nie nauczą że kiepski marketing szeptany(chociaż w przypadku luizafirma określenie "marketing szeptany" to oczywiście przesada) przynosi skutki zdecydowanie odwrotne do oczekiwań...
PS. Pani Luizo bałbym się oddać stronę do pozycjonowania firmie, która jak widać nie wie nic o marketingu, a na dodatek część treści na stronie zapisuje we flashowej animacji .... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tanio nie znaczy dobrze, można dodać setki linków i dostać bana albo filtra. Albo zleć katalogowanie w dobrych katalogach, presell pages, albo sam naucz się SEO.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odnośnie allegro to mozna tam wyrwać dość tanio ofertę pozycjonowania, ale wiekszość z usług które piszą można spokojnie wykonać samemu
![]() ![]() -------------------- ![]() Stevedesign - tworzenie stron internetowych Włocławek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na allegro 99% to oferty dodawania linków do darmowych, zaspamowanych na maxa domen i naprawde nie warto z tych ofert korzystać.
Dla jednej strony można samameu zrobic lepsze efekty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:01 |