![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie wiem czy dobry dział bo temat kwalifikuje się raczej do kilku działów. Jeśli zły to proszę o przeniesienie.
Mój problem polega na tym, że pobrałem TinyMCE jako wtyczkę dla WolfCMS i po zainstalowaniu jej, u mnie na kompie działa prawidłowo. Po wgraniu strony/pluginu na serwer wtyczka już się nie chce załadować. Próbowałem 3 razy wgrywać dla pewności i nic to nie daje. Żadnych błędów, ostrzeżeń nie otrzymuję, również w konsoli Firefoxa. Macie jakiś pomysł, z czym to może być związane? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Firebug - zakładka sieć i zobacz jakie adresy próbuje odczytać przeglądarka.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 3 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedyny błąd jaki mogłeś popełnić to albo złe linki lub coś "nadpisuje" kod.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polegał na niewłaściwym odnośniku do katalogu głównego. W ogóle ta wersja okazała się problematyczna. Usunąłem TinyMCE i na jego miejsce wrzuciłem CKEditor.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam elRTE, spróbuj, może bardziej się Tobie spodoba niż inne WYSIWYG'i (szczególnie że jest na jQuery UI więc waży o wiele mniej)
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:21 |