![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, muszę zrobić pewną animację na stronę (chodzi o galerię) gdzie cały content praktycznie jest flashem, mój problem polega na tym że nie mogę sobie poradzić z tym żeby galeria którą utworzyłem za pomocą javascriptu pokazała się nad flashem, zawsze zdjęcie jest pod .
Pod firefoxem, zrobiłem na zasadzie iż ładuję plik swf za pomocą javascriptu, w diva z niskim z-index, a kod związany z javascriptem mam w divach o wysokim z-index - ale to tylko działa na firefox ... Czy idzie coś na to poradzić aby działo to (...) na wszystkich przeglądrkach tak jak na firefox? -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadziwia mnie że działa to pod foxem... normalnie nie dało się pod żadną przeglądarką.. Może zmieni to pod FX4. Niestety z tego co mi wiadomo nie ma rozwiązania tego problemu... zauważ jak jest zrobiony lightbox... o ile nic nowego nie wymyślili (a raczej nie) w momencie uruchomienia lightobxa wszystkie flashe na stronie są ukrywane bo wyskoczyły by przed zdjęcie.
-------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:09 |