![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co jest grane? Czemu daiquiri ma avatar theka a thek (o ile sie nie myle) Spawnma, Spawnm Webdice a ten z kolei Nospora? Ominęła mnie jakaś reorganizacja forum?
EDIT: nie chce mi się czytać 5 stron offtopicu... Ten post edytował sadistic_son 26.05.2011, 23:37:43 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
U mnie wszystko jest ok. Może sprawdź kompa jakimś anty-wirusem, możliwe, że coś Ci wskoczyło. Pewnie oglądałeś "te" strony
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Pewnie mu się coś źle zcachowało.
F5 i powinno być dobrze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też zauważyłem, głównie na przykładzie daiquiri. ;]
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ale dzieje sie coś złego ?
w czym problem? -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem pewien, że to zmasowany atak obcych predatorów na nasze umysły
-------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Jakoś nie zauważyłem problemu... Może faktycznie coś z cache masz? Może wbudowali jakiś dodatkowy mechanizm cache'ujący i po upgradzie się cache pochrzanił?
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie chodzi o to:
![]() Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@askone:
No ale co jest nie tak? Przecież itsme od zawsze miał w avatarze taką niebieską wróżkę (czy co to jest) którą widać na załączonym przez Ciebie screenshocie. To, że nie pasuje płeć itsme do "płci avataru" to już inna sprawa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaka wróżka, w dodatku niebieska - ja tam widzę słówko "Daiquiri"
Ktoś tutaj ostro tnie ![]() Poza tym Thek ma w avatarze Transformersa (tylko przy postach) w profilu ma już swój właściwy czyli ten ze soczkiem Ten post edytował askone 27.05.2011, 08:54:50 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jaka wróżka, w dodatku niebieska - ja tam widzę słówko "Daiquiri" No kurde - przecież na załączonym przez Ciebie screenshocie: ![]() Widać coś takiego jak wróżka. Udało mi się dotrzeć do grafiki źródłowej - czy to nie to samo? ![]() ![]() Jest wróżka? Jest! Jest niebieska? Jest! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@phpion głupiś.... ty wróżki od upiora/demona nie rozróżniasz
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem co Ty widzisz, ale ja zdecydowanie widzę dwa różne obrazki.
edit: Wyłączyłem i włączyłem Chrome ponownie i nadal bez zmian... ps. A na koniec okaże się, że to był joke ![]() Ten post edytował askone 27.05.2011, 09:14:31 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
to jest ELfica z wladcy pierscionkow gdy sobie wyobralila co by mogla gdyby ...
mocno nawiązuje do mojej osobowości. I to samo jest na screenschocie kolegi ja nie wiem o czym on pisze i nie wiem co on widzi ja mam od zawsze tego samego avatara i nic nie zmienialem. -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat to jest ELfica z wladcy pierscionkow gdy sobie wyobralila co by mogla gdyby ... Tak myślałem, że to ona. I właśnie w tym momencie to ona bardziej jest demonem niż wróżką ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Aj tam, nie znam się. Dla mnie wygląda jak wróżka. Może na zbliżeniu faktycznie trochę upiornie, ale na avatarze itsme wygląda sympatyczniej
![]() |
|
|
![]()
|
|
Przed chwilką zajrzałem na OffTopic i poczytałem o tej nieZamianie Ciekawe, iż sporo osób to widzi, tylko zarząd, moderatorzy nic "nie wiedzą"
![]() Nie będę udowadniał, iż wielbłądem nie jestem - dowiem się później o co chodziło z tymi avatarami Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat ale na avatarze itsme wygląda sympatyczniej Bo ty lecisz na wszystko co na drzewo nie ucieka ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Po prostu drodzy użytkownicy, jesteście przedmiotem badań socjologicznych... a tak naprawdę jest to temat zastępczy, abyście nie zauważyli innych zmian, które wprowadzamy, albo których nie wprowadzamy
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:47 |