![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam maly problem...
Mam se taki kod: [php:1:1d81807153]<?php mysql_connect("$host","$user","$pass"); mysql_select_db($tabela); $zapytanie=("SELECT*FROM programy ORDER BY rand() LIMIT 0,$limitprogramow"); $wykonaj=(mysql_query($zapytanie)); $i=(0); $ile=(4); echo("<tr>rn"); while($wyswietl=mysql_fetch_array($wykonaj)) { $id=(''.$wyswietl['id'].''); echo("nazwa progarmu: ".$wyswietl['nazwa']." <br><A href="main.php?go=zglos&$id" zglos niedzialajacy link</a> "); ?> [/php:1:1d81807153] W pliku zglos.php, mam cos takiego: [php:1:1d81807153] <? $id=($_GET["zglos"]); if(!isset($id)) { echo("Zglos niedzialajacy link, id: $id"); mail("admin@email.pl","Link - niedzialacy","Id : $id nie dziala ! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ","$header"); } ?> [/php:1:1d81807153] Niestety to powyzej nie dziala ;/ Caly czas mecze sie z pobraniem wartosic $id ( main.php?zglos&$id ), ale niestety nie zabardzo wiem jak... Moglby mi ktos wytlumaczyc na jakims prostym przykladzie o co w tym biega? ;] dzieki wielke z goryy ;]]][/b] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:50 |