![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2011 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
Chciałbym na początku napisać że użyłem funkcji "nl2br" i spoko, działa i śmiga ładnie... ale teraz mam problem taki że zakładając że pole textarea wypełnię całe np. literą: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... i tak do końca textarea. W textarea'rze mi przejdzie do nowej linii jak w formularzu braknie miejsca w tej pierwszej linii... ale kiedy odczytam te dane z bazy mysql to ta litera będzie w jednym ciągu czyli nie po linijce tak jak wyżej tylko tak: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... przypominam że chcę żeby samo przechodziło do nowej linii bez naciskania enteru jeśli to możliwe... Za odpowiedzi z góry dziękuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wordwrap w wersji php lub w wersji javascript, pełno tego w sieci
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wordwrap w wersji php lub w wersji javascript, pełno tego w sieci Po co JavaScript i inne kombinowanie? ![]()
-------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.07.2025 - 03:00 |