![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, ze problem brzmi znajomo, ale chodzi mi troszke o cos innego - szukalem na forum ale nie znalazlem
![]() - Jak w stworzonym przeze mnie panelu administracyjnym wyedytuje jekis rekord lub dodam nowy, TO jak wywolam funkcje wyswietlajaca wyniki to przegladarka wywala mi dane z "kaszu" dopiero jak nacisne odswiez to jest ok ![]() jak rozwiązujecie ten problem - Administracja - wyniki ![]() Dziekuje za Uwage |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Tak mówiąc bez kodu to wygląda na to że ładujesz listę danych przed dodawaniem rekordu
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chmmmm .... nie bardzo chyba.
Czasami dzieje sie tak, ze dodam cos w panelu administracyjnym i zatwierdze dane wpisuje w przegladarce adres "inny" to znaczy nie administracyjny tylko ten ktory laczy sie z mysql itd... i wyrzuca dana :| a to wszystko jest w innych plikach i w innych katalogach .... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodawaj header po jakieś operacji na bazie. Wtedy przeładuje ci strone i cache będzie pusty.
[php:1:8191cf9a2b]<?php header("Location: admin.php"); ?>[/php:1:8191cf9a2b] |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Pozatym w miare możliwości daj kod bo może coś namaszkieciłeś
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:47 |