![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z css, nie wiem jak zmienic polozenie przycisku like. Chciałbym aby przycisk byl w tym miejscu: (IMG:http://img593.imageshack.us/img593/3579/przyciskx.jpg) Kod headera wyglada w ten sposób:
Kod css:
Jak zrobić diva aby zajmował pozycje zaraz po logo, tak jak na zdjęciu? Chcę tutaj umieścić przycisk Lubie to. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić np tak:
i css ( należy dostosować do własnych potrzeb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Zawsze możesz zastosować pozycjonowanie absolutne elementów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ok, dzieki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) działa ale mam jeszcze jeden problem.
Jak mogę przesunąć button trochę w dół? Css mam tak jak w kodzie munieka Wygląda to tak: durnowato.pl Chciałbym aby button był na poziomie loga |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:07 |