![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 2 Dołączył: 19.04.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam poszukuję takiego menu jak na stronie toto usa gdzie interesuje mnie to menu z lewej strony z tym żeby najlepiej było wielopoziomowe tzn zagłębiało sie więcej niż 1 poziom, ale max 4, plus żeby było zintegrowane z opcją podmenu na górze strony "Why TOTO? > Quality > About TOTO", które działało by automatycznie.
chciał bym takowe menu umieścić np w pliku zaincludowanym we wszystkich stronach i ew dodawac podmenu w tym pliku a nie każdym pliku strony z osobna. Jest tutaj onmouse over i out, a samo w sobie menu jest zrobione na tabelach. Czy ciężko będzie takie znaleźć ? Wiem, że jest to invsidemenu, które znalazem na internecie ale to jest na jakiś system php odpalany spod windowsa serwer, albo sie totalnie nie znam jak to uruchomić u siebie na serwerze!? Przykład wyciętego kodu z częścią menu aktywnego i nie aktywnego.
//dziekuję za wstawienie w bbcode, przepraszam zapomniałem o tym Ten post edytował adek- 23.05.2011, 20:25:50
Powód edycji: [Ociu]: dodałem bbCode
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 20:56 |