![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam linki opisane stylami css. Dziala mi wszystko dobrze na localhoscie na krasnalu: jak najezdzam to link zmienia kolor na czerwony.
dlaczego po wrzuceniu strany na serwer www pojawia mi sie podkreslenie ponajechaniu na link i link nie zmienia koloru na czerwony tylko pozostaje taki jaki był ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
A w jaki sposób masz to zrobione w HEAD czy w innym pliku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wątek przeniesiony z php Pocz.
Dzięki Liko. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w head mam to zrobione i cos n ie działa
A { font-weight: normal; text-decoration: none; color: #10475D; } A:visited { color: #000000; font-weight: none; } A:hover { color: #FF0000; font-weight: bold; } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz nam caly kod od tagu <html> do tagu <body>. I prosze uzywac bbCode'u
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Byc moze serwer, na ktory wysylasz stronke dodaje swoje arkusze stylow i "nadpisuje" twoje. Wyswietl zrodlo strony ogladanej w przegladarce z tego serwera, i poszukaj opisow stylow i linkow do arkuszy stylow NIE STWORZONYCH przez ciebie -- moze to bedzie rozwiazanie.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kod <style TYPE="text/css">
<!-- A { font-weight: normal; text-decoration: none; color: #10475D; } A:visited { color: #000000; font-weight: none; } A:hover { color: #FF0000; font-weight: bold; } --> </style> Jeśli jest tak to powinnodziałać bez problemu a nielepij zrobić styl w jednym pliku np: style.css i zrobić wczytywanie bo tak tracisz tylko miejsce. Mam nadzieje że znasz podstawy html i css. -------------------- ZARABIAJ W INTERNECIE
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 12:43 |